נשלמות העבודות להסדרת שביל האופניים: "סובב לב גזר"

המועצה האזורית גזר נמצאת בישורת האחרונה של פרויקט "סובב לב גזר" - שביל אופניים שמחבר יישובים במועצה. מדובר בשלב א' של הפרויקט, במסגרתו בוצעו עבודות לאורך דרכים חקלאיות

מדובר בשלב א' של הפרויקט, במסגרתו בוצעו עבודות לאורך דרכים חקלאיות באורך כולל של כ- 12 ק"מ.

שביל האופניים מחבר את הישובים: בית חשמונאי, גזר, משמר איילון, כפר בן נון, כרמי יוסף, בית עוזיאל ועזריה. השביל עובר בשטחים חקלאיים ופתוחים, לאורך נחל גזר, עין ירדא ותל גזר.

פרויקט סובב לב גזר מתאפשר הודות לשיתוף פעולה בין המועצה האזורית, משרד התחבורה, רשות הניקוז ומפעל נשר.

ראש המועצה, פטר וייס, רוכב אופניים וותיק, אומר כי סובב לב גזר יוצר מסלול אופניים נוח שישרת קודם כל את תושבי היישובים שלאורכו ובהמשך את רוכבי האופניים מכל רחבי הארץ שגילו את יופייה של המועצה ומגיעים לרכוב בשביליה.

סובב לב גזר