נחנך מועדון יקבי מועצה אזורית גזר

לראשונה, בשיתוף האגף לצמיחה כלכלית של המועצה, חברו יקבי בוטיק שונים יחד עם היקב הגדול במזרח התיכון - כולם ממוקמים כאן, במועצה אזורית גזר, כדי לייצר חוויה של טעימות יין. כל היקבים במועצה מציעים מארז (MIX) מיוחד של בקבוקים, עד הבית.

באירוע ההשקה שנערך תחת כל כללי ההתקהלות של התקופה, ברכה ראשת המועצה, רותם ידלין, על הקמת מועדון יקבי מועצה אזורית גזר, ואמרה כי תחום היין תופס חלק מרכזי בתכנית האסטרטגית של המועצה. במפגש, בהובלת סגן ראשת המועצה, יהודה שנייויס ומנהלת התיירות במועצה, אילנית צמח, שוחחו המשתתפים על האתגרים שעומדים לפנינו ועל הפעולות בדרך הארוכה שנצעד בה יחדיו – דרך היין של מועצה אזורית גזר.

הצטרפו לבשורה הגדולה של האחדות וסולידריות ישראלית-קהילתית שלנו והזמינו עוד היום אחד מהמארזים המשובחים, תוצרת גזר.

לכניסה לאתר לחצו כאן