הישגים לנבחרות הסופטבול במשחקי המכביה שהתקיימו במועצה

אל אל ישראל!! גאווה גדולה ומשולשת!
בשלושת הטורנירים של משחקי הסופטבול במכביה - נבחרות הנשים, המאסטרס (35+) והג'וניורס (18+) של ישראל זכו במקום ה-1!
חלק נכבד משחקני הנבחרות הם תושבי המועצה שלנו. תנו כבוד ל:
מנבחרת ג'וניורס (18+) - איתי דבוש.
מנבחרת המאסטרס (35+) - אביב יעקב קפטן הנבחרת , בני רגיל, תום חזקאל, איתן פרנקל, מיכאל מרונוב (מישקה) וגיל סיגל.
במשך 10 ימים התקיימו בקיבוץ גזר משחקי הסופטבול של המכבייה ה-21 והביאו איתם מאות שחקנים מכל העולם, משלחות מעודדים וגאווה מקומית-ישראלית אחת שמרחיבה את הלב!
כל כך שמחנו לראות את הקהילה שלנו, את הילדים והילדות מחוגי הבייסבול של המועצה שהגיעו כל יום לעודד את נבחרות ישראל ולשוק האיכרים המקומי של המועצה ביום שישי האחרון.
תודה לחן גורלניק - מנהלת מחלקת הספורט במועצה ולרותם אלקובי מנהל אגף קהילה, להילה יעקב ויונית פייג - מפיקות המכביה מטעם קיבוץ גזר, לאביב יעקב - המנהל המקצועי של הטורנירים מטעם הקיבוץ, לנועם צווילינג על ניהול לוגיסטי וכרוז אגדי, להנהלת הקיבוץ על אירוח אירועי המכביה, לבני הנוער שעבדו קשה במהלך ימי הטורנירים, לאיגוד הסופטבול ולמארגני המכבייה ה-21.
זה היה ספורט חוצה יבשות, חוצה שפות, חוצה מגזרים ומגדרים.

להתראות במכביה ה-22!