"טור גזר" חזר למסלול

אחרי שנתיים של הפוגת קורונה, שמחנו לארח ביום שישי האחרון מאות רוכבי אופניים ב"טור גזר", האירוע השנתי של המועצה לזכרו של איתי שטיינברגר ז״ל.
הם רכבו בין השדות הירוקים, המטעים, הכרמים והפריחה שנמצאת בשיאה במסלולי רכיבה בדרגות קושי שונות שמתאימות לכל הגילאים ולכל סוגי הרוכבים.
למסלולים הצטרפו רוכבים עם מוגבלויות שרכבו על אופני טאנדם עם מתנדבי עמותת פעול"ה. לאורך כל האירוע נהנו המשתתפים גם מהפנינג משפחתי ובו סדנאות לילדים, עמדות איפור וקליעת צמות, פירות טריים ושתיה חמה. לאורך כל היום נערכו מופעי קפיצות אופניים מרשימים.

ראשת המועצה, רותם ידלין אמרה - "הייתה לי הזכות להזניק את "טור גזר" שבכל שנה נושא על דגלו את האהבה של איתי שטיינברגר לטבע, למרחבים ולנופי ילדותו. השנה הצבנו עמודי תחזוקה לאופניים בשטחים הפתוחים ואנו ממשיכים בפיתוח המרחב לרוכבים. למועצה אזורית גזר יש את כל התנאים להפוך למרכז רכיבה בישראל, תהליך שהתחלנו אותו מול משרד התיירות ואנו נמשיך לפתח אותו כחלק מתוכנית התיירות שלנו."

תודה לקיבוץ גזר על שיתוף הפעולה הפורה ולאגף קהילה על עוד אירוע ספורטיבי ומשמעותי.

לאלבום תמונות לחצו כאן