ניתן האישור הסופי בוועדה המחוזית לתכנון ובנייה להקמת פארק התעסוקה רג״מ

עוד שלב חשוב בדרך להקמת הרג"מ - הוועדה המחוזית לתכנון ובנייה אישרה למתן תוקף את התוכנית להקמת אזור תעסוקה משותף רמלה-גזר-חבל מודיעין - רג"מ. פארק הרג"מ יכלול 75,000 מ"ר של שטחי מסחר, שצפויים לספק 30,000 מקומות עבודה ויהווה מקפצה כלכלית אדירה לפיתוח תעשייה, מקומות עבודה והזדמנויות כלכליות לתושבי האזור כולו.

ראשת המועצה, רותם ידלין אמרה - "זהו החלום הופך למציאות. צעד אחד צעד. לבנה אחר לבנה. באמון, בעבודה משותפת, ובשילוב ידיים יחד עם חבריי ראש עיריית רמלה, מיכאל וידל, וראש המועצה האזורית חבל מודיעין, שמעון סוסן, עברנו עוד שלב בקידום רג"מ. לצד היקפי אפשרויות התעסוקה והמסחר שיביא איתו פארק רג"מ, יגדל גם היקף ההכנסות של הרשויות מהיטלים וארנונה שיאפשרו את פיתוח האזור וההשקעה בכם - התושבים והתושבות."
ראשת המועצה הודתה לשותפים לדרך  - "ראש עיריית רמלה, מיכאל וידל, וראש מועצה אזורית חבל מודיעין, שמעון סוסן.