שר התקשורת יועז הנדל חנך את הנחת הסיבים האופטיים במושב עזריה

השבוע שמחנו לארח את שר התקשורת יועז הנדל שהגיע לעמוד מקרוב על פריסת הסיבים האופטיים במועצה ולחנוך את הנחת הסיבים במושב עזריה. השר שם למטרה לחבר את כל מדינת ישראל לסיבים אופטיים, גם ביישובים כמו שלנו, היכן שזה לא כלכלי לחברות התקשורת. בטקס במעמד השר השתתפו אלי בסעד, יו״ר הוועד המקומי; דורון טוויג, יו״ר ועד האגודה; וישראל כהן, נציג עזריה היוצא במליאת המועצה. לאחר מכן התארח השר במחלבת עברי ושוחח עימנו על עתיד החקלאות הישראלית.

שר התקשורת יועז הנדל חנך את הנחת הסיבים האופטיים במושב עזריה. בהמשך למכרז שהובילה המועצה לפריסת סיבים אופטייים, אליו הצטרפו 45 רשויות ויחד הושג מחיר חסר תקדים, החלה הפריסה ביישובי המועצה. השבוע שמחנו לארח את שר התקשורת יועז הנדל שהגיע לעמוד מקרוב על פריסת הסיבים האופטיים במועצה ולחנוך את הנחת הסיבים במושב עזריה. השר שם למטרה לחבר את כל מדינת ישראל לסיבים אופטיים, גם ביישובים כמו שלנו, היכן שזה לא כלכלי לחברות התקשורת. בטקס במעמד השר השתתפו אלי בסעד, יו״ר הוועד המקומי; דורון טוויג, יו״ר ועד האגודה; וישראל כהן, נציג עזריה היוצא במליאת המועצה. לאחר מכן התארח השר במחלבת עברי ושוחח עימנו על עציד החקלאות הישראלית. את פריסת הסיבים מובילה חברת 019 Mobile וכבר פורסת בימים אלה בפריסה בבית חשמונאי, עזריה וכפר שמואל; ובקרוב תתחיל העבודה גם במשמר דוד, סתריה, כפר בן נון, מצליח, גני הדר ורמות מאיר. במחצית השנייה של שנת 2022 יפרסו משמר איילון, בית עוזיאל, גני יוחנן, כפר בילו, יציץ, יד רמבם, ישרש, פדיה, שעלבים ופתחיה.