הצלחה גדולה ל"שישירוק" בגזר - יריד קיימות וסביבה

ביום שישי האחרון, הראנו שלא חייבים את בלק פריידי כדי לצרוך ולהנות.
במסגרת חודש הקיימות של המועצה, הפיקה היחידה הסביבתית אירוע סביבתי לתפארת. האירוע התקיים ביישוב משמר דוד, ישוב המקיים יום יום את ערכי הקהילה, הקיימות, הצרכנות המקומית בשותפות ובערבות הדדית.
תושבים רבים מכל המועצה הגיעו ל"גן הקסום"  - פינה קהילתית במרכז היישוב, שהוקמה בשנה האחרונה בתמיכה של היחידה הסביבתית במועצה. שם נהנו מהאזנה להרכב מוסיקלי של ארבע נערות מהמועצה ולאחריהן עלו ג'ימבו ג'יי ואוריה "אצבעות", שהוכיחו שכשחושבים סביבתי, גם בשירים זה מקבל ביטוי ללא הרבה מאמץ.
לאחר מכן המשיכו התושבים ליריד פתוח ובו מגוון גדול של דוכני תוצרת מקומית, מיזמים קהילתיים, סדנאות יצירה ושימוש חוזר, מלאכות עכשוויות ועתיקות ודוכני יד שניה.
תודה רבה לכל המשתתפים ביריד שהפגינו שיתוף פעולה קהילתי, הפקת אירוע תוך שמירה על אפס פסולת והרבה אהבה לסביבה.

צילום תמונות: אמיר קיסנר וידרמן, יעל אלידע עברון