בית חינוך עתידים נחנך במעמד שרת החינוך, ד"ר יפעת שאשא ביטון

בטקס מרגש במעמד שרת החינוך, ראשת המועצה רותם ידלין, אנשי הקהילה, הורים ואנשי צוות, נחנך בית החינוך החדש שבכרמי יוסף. קדמה לטקס פגישת עבודה עם השרה, בה הציגה ראשת המועצה - רותם ידלין את מערכת החינוך במועצה אזורית גזר, ואת עקרונות הפעולה של המועצה בחינוך: חיים מוכווני עתיד, גמישים, מלאים וקהילתיים.

בדבריה אמרה ידלין כי "שילוב של דרך ארוכה והתגשמות חלום ארוך שנים, והצצה לעתיד של החינוך בישראל - מרחבים חדשנים ומזמינים ופדגוגיה גמישה לפי תפיסת הבינוי החדשה של משרד החינוך. כך צריכים להבנות כל בתי הספר - במועצה ובארץ כולה - לפי תפיסת עולם של מרחבים חדשניים. בית ספר עתידים הוא הוכחה שאפשר להגשים חלומות, וזה מה שהכי חשוב ללמד את דור העתיד שלנו - איך הופכים חלום למציאות. נמשיך להעמיד את מערכת החינוך בגזר כולה לפיילוטים משותפים עם משרד החינוך - ויחד, מגזר תצא תורה."