אוטובוס ההפתעות של גזר- מביאים את השירות עד פתח הבית של התושב

אוטובוס ההפתעות- קרדיט תמונה אופיר עלווה
זוכרים שפעם היו מביאים לנו את החלב במושב עד פתח הדלת? אז מעכשיו מביאים  את שירותי המועצה האזורית עד פתח הבית.
במועצה אזורית גזר השיקו השבוע יוזמה חדשה "המועצה בדרך אליך". אוטובוס מיוחד שעובר בין המושבים והישובים במועצה ומספק את כל השירותים של המועצה עד פתח הבית. רוצים לחדש רישיון נהיגה, לשלם אגרה או לבקש ספח חדש לתעודת הזהות? האוטובוס יגיע עד לתושבים עם עמדת שירותים ממשלתית נגישה. רוצים להגיש בקשת הנחה בארנונה, חידוש רישיון עסק או הרשמה לגן הילדים - צוות המועצה מגיע ומקבל את פני התושבים במושב שלהם. לא צריך להגיע עד המועצה.

מטרת המיזם היא לאפשר לתושבים לקבל שירותים גם מעבר לשעות הפעילות, להנגיש את השירותים לתושבים ותיקים ובעלי מוגבלויות ולאפשר קשר אישי וישיר בין התושבים לעובדי המועצה שמגיעים עד אליהםהביתה.

ראשת מועצה אזורית גזר רותם ידלין הסתובבה השבוע עם האוטובוס המיוחד: "התושב במרכז- זה המוטו שלנו ומה יותר מתבקש מלהנגיש לתושבים את השירותים שלנו. לפני שנתיים חלמנו להקים את המיזם והנה יצאנו לדרך . תקופת הקורונה היא הזדמנות מעולה להגיע עד פתח בית התושב לפגוש אותם לשמוע ולתת שירות אישי ונגיש"

האוטובוס המיוחד מגיע לגזר מהמועצה השכנה חבל מודיעין שהחלה בפרויקט לפני שנתיים והייתה ההשראה לקידום היוזמה.

לפרטים נוספים: הדר אלוני תקשורת - 0523795450

בתמונות- האוטובוס הגיע לישוב בית חשמונאי