שרת החקלאות, אורית פרקש, בביקור מקדם תיירות היין

איך חוגגים ט"ו בשבט במרחב הכפרי שלנו?  ממשיכים להצמיח את העתיד של גזר.

לכבוד ט״ו בשבט, אירחו ראשת המועצה רותם ידלין וראש מועצה אזורית מטה יהודה ניב ויזל, את שרת התיירות אורית פרקש הכהן ומנכ"ל משרד התיירות אמיר הלוי בסיור משותף בתחום תיירות היין של גזר ומטה יהודה. שתי המועצות רקמו שיתוף פעולה הייחודי הבא לקדם יחד את תיירות היין במרכז הארץ.

יחד רתמנו את משרד התיירות לשם קידום התיירות במרחב הכפרי של המועצות - הממוקמות בין ירושלים לתל אביב - ובכך להצטרף לקמפיין המשרד בנושא ״Two cities One break״ ולספק את המוצר הייחודי "תיירות יין וקולינריה" שיעשיר את חוויית התייר ויתרמו לחשיפתו להיצע במרחב הכפרי ולהארכת שהותו בישראל.

פיתוח המוצר התיירותי במרחב גזר-יהודה יסייע בפיתוח הכלכלה המקומית ויקדם את תיירות היין בישראל.

שרת התיירות אמרה כי אזור היין גזר-יהודה הוא בעל פוטנציאל להיות מותג חזק ויציב, שיאפשר לתיירים חווית תיירות יין משמעותית במרכז הארץ, והחליטה על הקמת צוות לבחינת קידום תיירות יין בשטחים הפתוחים, כפי שנהוג בעולם וזאת כחלק מראיה כוללת של המרחב הכפרי.

שמחנו לארח את שרת התיירות דווקא בחג ט״ו בשבט - חגם של חקלאי ישראל ושל המרחב הכפרי, להראות לשרת התיירות את תיירות היין הצומחת באזור, להציג בפני השרה את פוטנציאל היקבים בשטחים הפתוחים, ולהצמיח שיתופי פעולה עם מטה יהודה ועם משרד התיירות כדי להבטיח תיירות יין יציבה, מבטיחה ומשמעותית.

יחד, נטענו מגפן באדמת יקב ברבדו בגזר ויקב שורק במטה יהודה. משהו חדש מתחיל. לחיים וחג שמח!

WhatsApp Image 2021-01-28 at 11.02.28.jpe