מהדקים את העבודה המשותפת עם משרד התיירות >>>

השבוע אירחנו את אריה צדוק, ממונה שיווק וקידום תיירות פנים במשרד התיירות, שבא להתרשם מתנופת התיירות במועצה והיכרות עם תוכניות הפיתוח.

הסיור נפתח בבית הרצל שביער חולדה. אילנית צמח, מנהלת מחלקת תיירות במועצה, הציגה את עבודות השיפוץ והתאמה של בית הרצל והפיכתו למתחם אמנות, פעילות ופנאי. יערן קק"ל הציג את תוכניות היעור והאחזקה בסביבות בית הרצל. בישיבת עבודה המשותפת בהשתתפות סגן ראשת המועצה ומנהל האגף לצמיחה כלכלית, יהודה שניוייס, סוכמו תחומי שיתוף פעולה והתמיכה של משרד התיירות בתיירות הפנים במועצה.

עוד ביקר צדוק בעסקי תיירות המועצה - משק טוויג, במחלבת עברי וביקב בן נון. ביקב צפה בגת עתיקה ומרשימה שנחשפה לפני מספר שבועות בסמוך ליקב, אשר מדגישה את החיבור של עברו של האזור לעתיד המזמן לו.

צדוק ציין לשבח את עסקי התיירות של המועצה העובדים בתנאי ה"תו הסגול" והביע את התרשמותו מקידום התיירות במועצה ומתוכניות הפיתוח - "היה מעניין ומרגש, לפגוש אנשים אופטימיים, זאת, למרות המצב הקשה של התיירות בימים אלה. אני מבטיח לכם, שתשמעו עוד הרבה על התיירות באזור מועצה אזורית גזר.