תושבות ותושבים יקרים,

כפי שפרסמנו ביום חמישי, מחר בבוקר יפתחו כל גני המועצה. הגננות, הסייעות ואנחנו מצפות מאד לראות את הילדות והילדים בגנים. הכל כבר מוכן לקראתם!

בנוסף, הממשלה אישרה את ההקלות הבאות שיכנסו לתוקף החל ממחר, יום ראשון 18.10.2020:

ניתן לצאת מהבית גם במרחק העולה על 1000 מטר.

התקהלויות: במרחב פתוח – עד 20 איש; בחלל סגור – עד 10. ככלל, יש להימנע ככל הניתן מהתקהלויות. בכל התקהלות שמקיימת יש להקפיד על מרחק של 2 מטרים מאנשים אחרים, עטיית מסכה ושטיפת ידיים בסבון ומים.

ניתן להיפגש בבתים של אחרים ובלבד שתעמדו במגבלת ההתקהלות. אנא הקפידו!

מקומות העבודה רשאים לפעול, בכפוף לעמידה בכללי התו הסגול וללא קבלת קהל, למעט מקומות שהותר להם לקבל קהל אופן מצומצם.
שימו לב - בהתאם להוראה זו לא תתקיים קבלת קהל במועצה. יתקיימו פגישות מקצועיות שיקבעו מראש ולא ניתן לעשותם מרחוק.

איסוף עצמי ממסעדות ובתי קפה (טייק אווי).

פתיחת שמורות טבע, גנים לאומיים וחופים.

תחבורה ציבורית  תפעל במתכונת מלאה.

פתיחת רחבת הכותל המערבי וכנסיית הקבר לתפילה במתווה לפי קפסולות.

יתר ההגבלות נשארות כפי שהיו.

במועצה 53 חולים פעילים נכון לשעה זו, השמירה של כל אחת ואחד מכם על ההנחיות, והמאמצים של כולנו יחד הביאה אותנו לנקודה בה אנחנו יכולים להתחיל ולחזור לשגרת קורונה. אך לצד הבראות, עדיין ישנן הדבקות וחולים חדשים מידי יום. אנא המשיכו לשמור על ההנחיות ביתר שאת, תוך אחריות אישית וקהילתית.
רק כך, יחד, נוכל לשמור על גזר ירוקה!

שבוע טוב,

רותם ידלין