עדכון קורונה 25.6.2020

נכון להיום המועצה אזורית גזר 11 חולים מאומתים - 4 בני משפחה מקריית החינוך שעלבים; תלמידה ממשמר דוד; בן משפחה שנמצא בנוף איילון; 2 בני משפחה מפדיה ו-3 מקרים חדשים - תושב מצליח, חיילת מכפר ביל״ו וחייל מבית חשמונאי.

תושב מצליח
אומת כחולה קורונה.
מבדיקה שערכנו, החולה לא היה במרחב הציבורי ביישוב או במועצה בשבועיים האחרונים.
בני המשפחה ושכנים ששהו איתו עודכנו, נמצאים בבידוד והופנו לביצוע בדיקות.
ככל שידוע לנו, אין חובת בידוד על מי מתושבי היישוב. במידה וימצאו חולים נוספים במשפחה, ניידע את הציבור.

חייל מבית חשמונאי
אומת כחולה קורונה בעת שהותו בב
 סיס הצבאי. החייל לא היה בבית בשבועיים האחרונים ונשלח למלונית לבידוד. אין חובת בידוד על אף אחד מהתושבים.

חיילת מכפר ביל"ו
אומתה כחולת קורונה, לא היתה במגע עם מי מתושבי היישוב בשבועיים האחרונים. החיילת הועברה ע"י הצבא למלונית קורונה של הצבא. בהנחיית משרד הבריאות, בני משפחתה הקרובה נמצאים בבידוד. אין חובת בידוד על אף אחד מהתושבים.

אנו מזהים בכל הארץ - וגם ביישובי המועצה - התרופפות במשמעת ואי הקפדה על ההגבלות - שמביאים לעלייה בתחלואה. לפיכך, נבקש לחדד הנחיות:
1. יש לעטות מסיכה במרחב הציבורי.
2. שמירה על מרחק של 2 מ׳
3. שמירה על היגיינה קפדנית.
4. על כלל האוכלוסייה להישאר בבית כשלא חשים בטוב. אין לשלוח ילדים שלא חשים בטוב למערכת החינוך.
5. חלה חובה על כל אדם שנדרש לשהות בבידוד לשמור על הנחיות משרד הבריאות, ולפעול בהתאם.

בריאות איתנה לכולם,
מועצה אזורית גזר