תלמידים/ות והורים יקרים,

מעבר שלב חינוכי מעולם גני הילדים לעולם בתי הספר הוא תמיד צעד מרגש, הטומן בחובו הזדמנויות נפלאות וגם חששות לא מעטים.
מערכת החינוך הענפה של גזר, ערוכה ומוכנה לקראת המעבר שלכם/ן לכיתות א', עם מנעד רחב של תוכניות ומענים רגשיים ולימודיים. נעסוק גם בחששות שבוודאי מלווים אתכם וגם בליווי תהליכי ההתבגרות אותם תעברו עם כניסתכם לבית הספר.

במועצה האזורית גזר פועלים שבעה בתי ספר יסודיים. צוותי החינוך שלנו הם צוותים מקצועיים, מסורים וחרוצים, אשר פועלים ללא לאות למען הצלחתכם/ן הלימודית ורווחתכם/ן החברתית והרגשית. בתי הספר שלנו פועלים כקהילת חינוך אחת, בשיתוף פעולה והדדיות בינם לבין עצמם ויחד עם אגף החינוך והמועצה כולה.

התפיסה החינוכית שמובילה את אגף החינוך במועצה, נשענת על שלושה עקרונות מנחים, המהווים את הבסיס לעשייה החינוכית של אגף החינוך והקהילה במסע החינוכי המשותף לנו:

• לתת מגוון מענים לכל תלמיד וקהילה
  • לייצר רצף חינוכי לאורך היממה ובמהלך השנים
  • לפעול למען יצירה משותפת של צוותי החינוך, התלמידים והקהילה.

המעטפת של אגף החינוך הכוללת את מחלקת גני הילדים, השרות הפסיכולוגי, משכל, מחלקת פרט וחינוך מיוחד, מחלקת בתי הספר, מחלקת חינוך חברתי קהילתי ומחלקת מדע וחדשנות – מלווה, תומכת, מפתחת ומקדמת את הצוותים החינוכיים ואת בתי הספר בכל ההיבטים. הצוותים החינוכיים נמצאים בתהליכי מחקר, פיתוח וחשיבה אודות תהליכי הלמידה והחברות בבתי הספר, ומקפידים לתת מענה לכל צרכיהם של הילדים בהיבטים הרגשיים, חברתיים ולימודיים.

הצוות המסור של מחלקת בתי הספר השקיע מאמצים רבים על מנת לאפשר לכם רישום קל, נגיש וזמין.

אנחנו עומדות לרשותכם, ונשמח לסייע בכל פניה.

מאחלת לכם בהצלחה,

שלי קרן